Maxana   >   Maxana.ro

Maxana.ro

Maxana.ro

Stimați clienți,

Vă mulțumim pentru vizitarea site-ului nostru, maxana.ro, dar, din nefericire, trebuie să vă informăm că societatea noastră a decis oprirea vânzărilor și, prin urmare, livrarea produselor noastre în România, începând cu data de 21 Martie.

Desigur, ne vom îndeplini toate obligațiile și angajamentele asumate deja, ceea ce înseamnă că vom livra bunurile comandate și vom onora comenzile care deja sunt în procesare, inclusiv în cazul acelor obligații/angajamente care implică returnarea/schimbarea produselor și a reclamațiilor care se încadrează în perioada standard de returnare/schimbare a bunurilor.

Departamentul nostru de asistență clienți va funcționa în continuare până la rezolvarea tuturor posibilelor solicitări de returnare, schimbare sau a întrebărilor legate de acestea, în conformitate cu obligațiile asumate prin Termenii și Condițiile contractuale, precum și prin cele impuse de lege.

Dacă doriți să ne contactați în legătură cu întrebări referitoare la comenzile dvs, vă rugăm să nu ezitați să o faceți pe adresa de email: info@maxana.ro

Toate informațiile necesare și care au legătură cu returnarea și schimbarea produselor sunt listate mai jos.

Dorim să le mulțumim din suflet tuturor clienților noștri din România pentru încrederea acordată și pentru cumpărăturile efectuate și sperăm că produsele noastre vă sunt de folos!

Cu deosebită stimă și considerație,
Echipa Maxana

 

Procedura de Returnare, Schimbare și Reclamații

Toate produsele au o garanție de 24 de luni, care acoperă defectele din fabricație (§ art.620 și urm., Codul civil). Orice produs, indiferent de motiv, poate fi returnat în termen, de 14 zile de la primire, cu condiția ca produsele să nu fi fost purtate sau deteriorate.

În cazul în care aveți un produs deteriorat, putem schimba acel element, fără să achitați costuri de transport. Sau vă putem returna banii în contul bancar, incluzând și taxele de transport.

Pentru a returna un colet către noi, trimiteți-ne mai întâi un e-mail la info@maxana.ro, cu numărul facturii și IDul produselor pe care doriți să le returnati. După aceea vom reveni cu un răspuns către dumneavoastră, urmând să descărcați și să completați acest FORMULAR DE RETURNARE. Atașați-l în coletul cu produsele pe care le returnati sau le schimbați și împachetați-l bine pentru a evita orice deteriorare în timpul transportului.

Returul trebuie trimis adresa de mai jos. Vă rugăm să achitați taxa de transport pentru retur, pentru că altfel nu vom putea să primim coletul dumneavoastră.

Adresa de returnare

PETRKLÍČ FRÝDEK-MÍSTEK/Frogman
Str. Borsului, Nr.56,
Oradea, Bihor,
Cod postal 410605

Ne rezervăm dreptul de a rezolva reclamațiile dumneavoastră în termen de 30 de zile (art. 19 cColl., Legea privind protecția consumatorilor). Banii vor fi rambursați către persoane al cărei nume apare pe documentele financiare.

În cazul în care returnați produse pentru care ați primit și un cadou, este necesar să trimiteți înapoi și cadoul.

Nu acceptăm să se returneze produse care au fost modificate (§53, para. 8c Col. Codul Civil).

Action of the week